Bloc eduacatiu amb recursos per aprendre jugant!!

Ens podeu seguir en...

Síguenos en Twitter Siguenos en Facebook Siguenos en Google+ Siguenos en Pinterest Siguenos en Blogger Siguenos en Google+

diumenge, 3 de juny del 2012

L’ATENCIÓ: programa TRES14

El 5 d'abril del 2010, TRES 14 va emetre un capitol dedicat a l'atenció molt interessant. El bloc de La Caseta el recupera dels arxius perquè el tema clarifica de manera clara i amena molts aspectes sobre el tema. Parla de l'atenció d'adults i també del TDAH, la falta d'atenció en xiquets. També parla d'emprar la màgia com a eina per a tractar xiquets amb autisme.


Segons la seua ressenya explicativa, prestar atenció sembla un simple acte de disciplina, però moltes coses passen en el nostre cervell quan, de tota la informació que rebem, solament fem cas a una. Hi ha qui ha calculat que cada dia consumim 34 gigabytes d'informació. Pantalles, sons, persones, anuncis, tots competeixen per la nostra atenció. Per entendre què ens distrau i com podem evitar-ho s'ha d'investigar què passa al nostre cervell. Tres 14 entrevista a Susana Martínez-Conde, neurobiologa i directora del Laboratorio de Neurociencia Visual del Instituto Neurológico Barrow de Phoenix de EEUU, que ens explica com s'estudia l'atenció a través dels mags, uns autèntics asos manipulant la nostra atenció. Cliqueu sobre la imatge per poder accedir al programa.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada