Bloc eduacatiu amb recursos per aprendre jugant!!

Ens podeu seguir en...

Síguenos en Twitter Siguenos en Facebook Siguenos en Google+ Siguenos en Pinterest Siguenos en Blogger Siguenos en Google+

dijous, 27 de setembre del 2012

Quaderns Llevant


En la pàgina web xtec, hem trobat el següent recurs:
Els autors són Montes Rodes i Antoni Caralt del CEE Llevant de Badalona.
En paraules dels seus autors: 
"Els materials elaborats són una proposta de treball per reforçar l'aprenentatge de la lectura en els seus inicis, pensada per alumnes amb Necessitats Educatives Especials (NEE). Consisteixen en 11 Quaderns per imprimir i 6 paquets d'activitats informàtiques JClic que segueixen la mateixa seqüenciació, i estan pensats per complementar-se. Els Quaderns Llevant i els JClic Llevant, són força uniformes i repetitius en les tasques, amb la finalitat que l'alumnat a mesura que coneix la dinàmica dels exercicis, pugui treballar de forma més autònoma i segura".

Els Quaderns estan seqüenciats de manera progressiva i les lletres s'introdueixen en l'ordre següent: i, o, a, e, u, repàs de vocals i diftongs, m, p, l, s i t. Els Quaderns són 11 documents en format pdf preparats per imprimir i estan dissenyats en lletra de pal (Lletra Llevant). Si cliqueu sobre les imatges, podreu accedir a cada quadern.













Les activitats JClic Llevant consisteixen en sis paquets d'activitats informàtiques complementàries als Quaderns Llevant. Cliqueu sobre la imatge per accedir al joc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada