Bloc eduacatiu amb recursos per aprendre jugant!!

Ens podeu seguir en...

Síguenos en Twitter Siguenos en Facebook Siguenos en Google+ Siguenos en Pinterest Siguenos en Blogger Siguenos en Google+

dilluns, 11 de març del 2013

Lectoescriptura amb pinces

La lectoescriptura és un procés molt important i cada xiquet presenta un ritme diferent a l’hora d’assolir-la. Hi trobem molts recursos per treballar-la i hui, volem presentar-vos un joc que hem confeccionat i volem compartir. L’hem anomenat “lectoescriptura amb pinces”.

Els materials que necessitarem són:
-          Les fitxes que adjuntem a continuació on hi trobem pictos d’animals d’ARASAAC i els seus noms escrits en lletra de pal.
-          Pinces (de la roba) a les que hem aferrat les lletres del abecedari.

Els xiquets agafaran una fitxa i hauran de buscar les pinces que tinguen les lletres corresponents per a confegir el nom de l’animal. Presentem el recurs en valencià i en castellà. Si cliqueu sobre les imatges següents podreu accedir-hi.
  • Lectoescriptura amb pinces en valencià:

  •  Lectoescriptura amb pinces en castellà:



Si cliqueu sobre la següent imatge podreu accedir al material publicat en la pàgina d’ARASAAC. Des d’ací els donem gràcies per compartir els seus pictogrames.


Esta és una idea basada en una que vam vore fa temps al bloc “Hoy en clase…” i que ens va agradar molt. Si cliqueu sobre la imatge podreu vore el joc que ens ensenyaven.


3 comentaris:

  1. Me alegro que os haya sido útil la idea. La verdad es que es una activiad muy sencilla pero da mucho juego porque a los niños les resulta muy entretenida ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchísimas gracias de verdad...es una actividad que les encanta a los niños y a nosotras también!!!
      Un beso y que pases un buen verano...

      Elimina
  2. anaokulu malzemeleri,eğitici oyuncaklar ahşap oyuncaklar keçe oyuncaklar eğitim araçları ilgi köşeleri okul donanımları oyuncaklar satranç dama oyun evleriyoz puzzle akıl ve kavram oyuncakları duyu bütünleme oyuncaklarıteknolojik oyuncaklar tıkla sepete ekle okul toys eğitici oyunlar kreş oyuncakları anaokulu mobilyaları galoşluk spor grupları askılık portmantolar premium serisi mobilyalar dolaplar kitaplıklar kindergarten materials yengeç eğitim araçları anaokulu ve kreş okul öncesi malzemeleri https://www.yengecegitim.com/

    ResponElimina