Bloc eduacatiu amb recursos per aprendre jugant!!

Ens podeu seguir en...

Síguenos en Twitter Siguenos en Facebook Siguenos en Google+ Siguenos en Pinterest Siguenos en Blogger Siguenos en Google+

dimarts, 2 d’abril del 2013

Llibres per a pensar

“LIBROS PARA PENSAR”: es tracta d’una guia de lectura de llibres que estan pensats per a ser una lectura compartida amb els adults, que poden ajudar als xiquets a reflexionar sobre el món que els envolta i a treure les seues pròpies conclusions. Este recull de llibres està fet per Asun Maestro, Clara Flamarique i Jesús Arana i l’han dividit en els següents apartats:

  • El món del nen: en el que hi ha llibres que parlen del curs de la vida, de l’autoafirmació, acceptació, el ser diferent, llibres que parlen de sentiments i actiduds, de la família i també de l’acceptació, la integració i el rebuig.
  • El món i el nen: en el que hi ha llibres que parlen de la casa, les mascotes, l’escola, la societat i els reptes de la convivència, llibres que parlen de conflictes (guerra i pau), de la natura i l’ecologia i també del món immaterial.
  • I...un món sempre proper, la lectura i la biblioteca: en el que hi ha llibres que animen a anar a les biblioteques. Des d'ací també ho fem.
Cliqueu sobre la imatge per vore la guia. 
 Ací us deixem dos exemples de contes dels que ja hem parlat al bloc de La Caseta. Si cliqueu sobre la imatge, podreu accedir a les entrades corresponents.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada