Bloc eduacatiu amb recursos per aprendre jugant!!

Ens podeu seguir en...

Síguenos en Twitter Siguenos en Facebook Siguenos en Google+ Siguenos en Pinterest Siguenos en Blogger Siguenos en Google+

dijous, 7 de novembre del 2013

"Pictojuegos"

Este bloc ha canviat d'adreça. Si voleu seguir les novetats, aneu a:


També hem creat una nova pàgina de facebook per a qui ens segueix per les xarxes socials:
https://www.facebook.com/pages/La-Caseta-un-lloc-especial/190505911076154




Hui us presentem “Pictojuegos”  que “forma part d’una sèrie d’aplicacions desenvolupades amb la finalitat d’ajudar a persones que tenen dificultats d’expressió mitjançant el llenguatge oral y que es comuniquen millor a través d’imatges”. Hi trobareu un joc de memoria, un d’emocionsun d’accions, però els autors ens informen que aniran ampliant l’oferta.
Si voleu començar a jugar, cliqueu sobre la següent imatge:


Els autors d’estes aplicacions són els responsables de "Pictoaplicaciones". Totes les seues aplicacions estan desenvolupades per Aplex Factory, la divisió per al desenvolupament d’aplicacions pròpies de Grupo Promedia SMPE. Els autors agraeixen la col·laboració d’Inma Cardona i Pablo Luaces.
Per accedir a la pàgina principal dels materials, cliqueu sobre esta imatge:


Estos projectes estan fets amb pictogrames ARASAAC, propietat del Govern d’Aragó baix llicència Creative Commons (BY-NC-SA) i han sigut creats per Sergio Palao.

I si voleu anar directament a cadascuna de les aplicacions, cliqueu sobre l’aplicació que necessiteu. Totes són genials…

  • PICTOTRADUCTOR: 


  • PICTOSONIDOS: 


  • PICTOCUENTOS: 


  •  PICTOAGENDA:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada